fbpx

Polițiștii din Dâmbovița sunt în doliu. Un coleg s-a stins din viață, la numai 42 de ani, după ce i s-a făcut rău la serviciu

Image
Image

E doliu în IJP Dâmboviţa. Agentul șef principal de poliție Ion Păun, din cadrul Poliției Orașului Titu, s-a stins din viață, în urma unui accident vascular cerebral, la doar 42 de ani.

Acestuia i s-a făcut rău marți dimineață, în jurul orei 9.00, la serviciu. Tocmai revenise la birou, după ce, în calitate de criminalist, efectuase o cercetare la locul unui accident rutier.

Imediat a fost transportat la spital, pentru îngrijiri medicale, fiind transferat de urgență la o unitate medicală din București. Miercuri noaptea, agentul șef principal de poliție Ion Păun s-a stins din viață, pe patul de spital, din cauza unui accident vascular cerebral major, cu afectare de trunchi cerebral.

În acest caz a fost întocmit dosar penal privind accidentul de muncă.

"IJP adresează sincere condoleanțe și profundă compasiune familiei îndurerate a colegului nostru. De asemenea, ne exprimăm recunoștința și respectul pentru cel care a slujit legea și comunitatea și care, de fiecare dată, și-a îndeplinit cu profesionalism atribuțiile de serviciu" este mesajul transmis, joi, de reprezentanții IJP Dâmbovița.

Sursa foto: mditv.ro

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.