Primăria Titu a lansat licitația pentru extinderea și reabilitarea Liceului “Goga Ionescu”

Liceul Tehnologic «Goga Ionescu» Titu
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Primăria Titu a lansat, săptămâna trecută, în sistemul electronic de achiziții publice (SICAP), licitația în vederea atribuirii contractului “Reabilitarea, extinderea și modernizarea Liceului Tehnologic «Goga Ionescu»”, lucrări cu o valoare estimată la peste 12,7 milioane de lei (fără TVA).

 

Contractul de finanțare pentru acest proiect a fost semnat în toamna anului trecut, fondurile fiind asigurate, în mare parte, din bani europeni.

“Intervențiile preconizate de administrația orașului Titu vizează lucrări de reabilitare termică, modernizare și extindere a unor corpuri de clădire din Liceul Tehnologic «Goga Ionescu», în vederea asigurării unui cadru optim de instruire a elevilor în specializările: sculer- matrițer, sudor și cofetar patiser. De asemenea, se are în vedere reconfigurarea exterioară a terenului și a zonelor de circulație, construirea a două terenuri de sport, precum și amenajarea spațiilor verzi. Pe această cale, se realizează o corelație între cererea existentă pe piața muncii, determinată de dezvoltarea orașului și a zonei industriale din jurul orașului, și specializările învățământului liceal tehnic și profesional. Proiectul necesită o perioadă de implementare de 94 de luni, din 4 martie 2016 până la 31 decembrie 2023, și are o valoare totală de 17.787.524,59 lei. Din aceștia, peste 14,5 milioane de lei reprezintă alocarea din Fondul European pentru Dezvoltare Regională (FEDR), peste 2,2 milioane de lei constituie contribuția din bugetul de stat, cofinanțarea eligibilă a beneficiarului depășește 340 de mii de lei, în timp ce valoarea cheltuielilor neeligibile, asigurate de beneficiar, este de peste 700 de mii de lei”, detaliau, la momentul semnării contractului, reprezentanții ADR Sud Muntenia.

Termenul limită pentru depunerea ofertelor este 30 iulie

 

Image