Image

Primăria Titu a obținut finanțare europeană pentru proiecte de peste 27 de milioane de lei

Primăria Titu a obținut finanțare europeană pentru proiecte de peste 27 de milioane de lei
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Primăria Titu și ADR Sud Muntenia au semnat, în luna aprilie, contractul de finanțare pentru proiectul „Îmbunătățirea calității vieții populației prin investiții în infrastructura Orașului Titu”.

Finanțarea a fost acordată în cadrul Axei prioritare 13 - „Sprijinirea regenerării orașelor mici și mijlocii”, Prioritatea de investiții 9b - „Oferirea de sprijin pentru revitalizarea fizică, economică și socială a comunităților defavorizate din regiunile urbane și rurale”, Obiectivul specific 13.1 - „Îmbunătățirea calității vieții populației în orașele mici şi mijlocii din România”.

“Prin această investiție, Primăria Orașului Titu urmărește revitalizarea fizică, economică și socială a unor comunități marginalizate din localitate prin reabilitarea a peste șase kilometri de străzi și realizarea sistemului de colectare și evacuare a apelor pluviale, reabilitarea, modernizarea, extinderea și echiparea Școlii Gimnaziale «Pictor N. Grigorescu» și construirea unui bloc cu 15 locuințe sociale”, a anunțat ADR Sud Muntenia.

Proiectul trebuie finalizat până la 31 decembrie 2023. Acesta necesită un buget de 27.114.421,95 lei, din care aproape 19,77 milioane de lei este valoarea eligibilă nerambursabilă din Fondul European de Dezvoltare Regională (FEDR), peste trei milioane de lei este valoarea eligibilă nerambursabilă din Bugetul Național, iar 4,32 milioane de lei este contribuția orașului Titu.

 

Image
Image