fbpx

Profesoară din Târgoviște, acuzată că ar fi atacat mămici cu bebeluși, pe stradă. Femeia a fost internată la Psihiatrie

O femeie care, în ultimii ani, ar fi atacat mai multe femei cu copii, în Târgoviște, a fost internată, marți după-amiază, la Psihiatrie, într-un spital din municipiu.

Cel mai recent incident ar fi avut loc zilele trecute, când individa ar fi atacat un bebeluș de șase luni, aflat în cărucior, chiar sub ochii mamei lui. Femeia ar fi încercat, pur și simplu, să-l strângă de gât pe copil. Un bărbat, campion la arte marțiale, a văzut incidentul și a intervenit.

Potrivit presei dâmbovițene, pe Facebook au apărut, din 2015 încoace, relatări ale mai multor persoane care ar fi pățit același lucru.

IJP Dâmbovița a anunțat, marți după-amiază, că femeia a fost internată voluntar la o unitate spitalicească din Târgoviște.

În acest caz, Poliția a deschis dosar penal pentru lovire sau alte violențe și amenințare.

Femeia cercetată în acest caz ar fi suplinitoare  la un liceu din Târgovişte. Şeful Inspectoratului Şcolar Judeţean Dâmboviţa, Sorin Ion, a precizat pentru Agerpres că profesoara în cauză nu are plângeri cu privire la comportamentul de la şcoală, iar examenul psihologic anual nu arată că ar avea vreo problemă.

Sursa foto: mditv.ro

Image
Image
Image

Publish modules to the "offcanvas" position.