fbpx

Profesor din Pucioasa acuzat că îi mângâie pe elevi și le face declarații indecente

Image
Image

Un nou caz zguduie comunitatea din localitatea dâmbovițeană Pucioasa, la numai o săptămână după ce a ieșit la iveală că șoferul unui microbuz școlar a întreținut relații sexuale cu o copilă de 14 ani.

Citiți și:    O adolescentă de 14 ani a ajuns la Spitalul din Pucioasa plină de sânge, după ce a întreținut relații sexuale cu un individ de 44 de ani. Bărbatul ar fi șoferul microbuzului școlar

De această dată, acuzații grave se îndreptă asupra unui profesor de Cultură civică, dascăl care are ore la mai multe școli din Dâmbovița.

Un elev ar fi povestit mamei că, într-o zi, profesorul s-ar fi aşezat în genunchi şi i-ar fi spus micuţului că el îl iubeşte şi că, dacă nu-i spune că îl iubeşte şi micuţul, îi dă nota 2. Un altul i-ar fi cerut voie la toaletă, iar cadrul didactic i-ar fi spus că îl lasă, dar doar dacă-l pupă, scrie Realitatea de Dâmbovița.

Primarul oraşului Pucioasa spune a demarat de urgenţă o anchetă, după ce a aflat de aceste sesizări. Se pare că mai mulți elevi și părinți din școlile în care predă profesorul acuzat s-ar fi plâns de comportamentul acestuia.

„În momentul de față, Școala Nr 4 Elena Donici Cantacuzino din Pucioasa a demarat o anchetă internă pe baza unor zvonuri, deoarece la momentul acesta nu există nicio sesizare scrisă depusă în această unitate pentru așa-presupuse comportamente ale unui domn profesor. Au auzit discuții de la părinți, școala s-a autosesizat și verifică toate camerele de supraveghere care există în interior”, spune Cristina Stroe, inspector general ISJ Dâmbovița, citată de realitateadedambovita.net.

Potrivit aceleiași surse, poliţiştii au deschis un dosar penal pentru hărţuire sexuală şi purtare abuzivă. Bărbatul respectiv predă Cultura civică, dar la bază este profesor de Religie.

 

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.