În Dâmbovița, programul la Pașapoarte revine la normal, în contextul scăderii numărului de solicitări

pașapoarte programări
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Prefectura Dâmbovița a anunțat, vineri, că din 1 aprilie a fost modificat din nou programul de lucru al Serviciului Public Comunitar de Pașapoarte. Acum pot fi făcute programări pentru aprilie, mai și iunie.

 

“Programul de lucru al Serviciului Public Comunitar de Pașapoarte Dâmbovița a fost schimbat începând de astăzi, 01.04.2022, ca urmare a tendinței de normalizare a numărului de solicitări pentru eliberarea pașapoartelor înregistrate.

În urma analizei zilnice a indicatorilor, Prefectul județului Dâmbovița a dispus ca, în perioada 01-15 aprilie 2022, programul de lucru cu publicul la ghișeele S.P.C.P. să se desfășoare în intervalul orar 8.30 - 18.30, de luni până vineri”, au informat reprezentanții Prefecturii Dâmbovița.

Mai mult, autoritățile îi îndeamnă pe cetățenii care au solicitat deja, în lunile mai și iunie, eliberarea pașapoartelor, să se reprogrameze în luna aprilie, utilizând platforma www.epasapoarte.ro, după anulare programării inițiale.

Situația nu este aceeași peste tot în țară. În platformă, de exemplu, în Prahova, apar din când în când locuri libere, cel mai probabil în urma anulării unor programări.

Cei din zonele în care, în continuare, nu există locuri pentru programare, pot opta să depună actele în județele vecine.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!

Image