Proiect de peste 210 milioane de lei pentru modernizarea a 62 de kilometri de drumuri județene, în Dâmbovița 

Proiect de peste 210 milioane de lei pentru modernizarea a 62 de kilometri de drumuri județene, în Dâmbovița 
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Conducerea Consiliului Județean Dâmbovița a anunțat, săptămâna trecută, depunerea ofertelor pentru cel mai important proiect referitor la infrastructura județului, un demers care vizează modernizarea a 62,161 de kilometri de drumuri județene, pe o rută care include DJ 720, DJ 720B, DJ 711 și DJ 101B.

 „Dezvoltarea infrastructurii de transport județean prin modernizarea DJ720, DJ720B, DJ711 și DJ101B pe traseul limită județ Prahova – Moreni – Gura Ocniței – Răzvad – Ulmi – Târgoviște – Comișani – Bucșani – Băleni – Dobra – Finta – Bilciurești – Cojasca – Cornești – Butimanu – Niculești – Limită Județ Ilfov” este un proiect care vizează o lungime de 62,161 de kilometri de drumuri județene, valoarea fiind estimată la 211.822.388,29 de lei.

În prezent, proiectul se află în faza de evaluare a ofertelor depuse în cadrul procedurii de achiziție publică, în vederea atribuirii contractului de lucrări, urmând ca până la jumătatea anului, în funcție de eventualele contestații depuse de către ofertanți în cadrul procedurii, să fie desemnate firmele câștigătoare, au precizat reprezentanții CJ Dâmbovița.

"Avem ofertanți pentru toate cele patru loturi. Îmbucurător este că nu sunt atât de mulți, în urma solicitărilor de clarificare, au rămas doi, trei, pentru fiecare lot, ceea ce sperăm să ușureze mult procedurile de evaluare a ofertelor, astfel încât în cursul următoarelor luni să putem semna contractele de execuție a lucrărilor", a estimat Alexandru Oprea.

Lotul 1, cu o lungime de 13,169 km, include traseul format din DJ 720B Ulmi – Gura Ocniței și DJ 720 Gura Ocniței – Moreni – Limită județ Prahova.

Lotul al doilea presupune modernizarea DJ 711 Ulmi – Comișani – Băleni, pe o lungime de 16 kilometri.

În lotul al treilea a fost inclus DJ 711 Băleni (pod peste Racovița) – Dobra Bilciurești – Cojasca, însemnând un tronson cu o lungime de 19,350 de kilometri.

Ultimul lot, al patrulea, are o lungime de 13,642 de kilometri, pe traseul DJ 711 Cojasca (pod peste Canal) – Bujoreanca și DJ 101B Lucianca – Niculești – Limită județ Ilfov.

 

 

Image