fbpx

Proiect pentru dezvoltarea zonei Padina - Peștera. Amenajarea unei pârtii de schi, considerată prioritară

Image
Image

Conducerea Consiliului Județean Dâmbovița s-a întâlnit, recent, cu administratorii unei firme poloneze specializate în producția de echipamente necesare construcției de pârtii, pentru continuarea discuțiilor privind proiectele de dezvoltare care vizează zona Padina-Peștera.

Recunoscută, în 2018, ca stațiune turistică de interes național, Padina-Peștera va face obiectul unui proces de transformare. De altfel, tot în această lună, CJ Dâmbovița a organizat și o consultare cu specialiști din cadrul Facultății de Business și Turism a Academiei de Studii Economice București, cu care se dorește încheierea unui parteneriat ce va avea ca finalitate punerea la punct a unei strategii de dezvoltare turistică.

Planul autorităților județene este dezvoltarea integrată a zonei montane dâmbovițene, ceea ce presupune inclusiv amenajarea de parcări, drumuri de acces și pârtii de nivel european. Proiectul se va derula pe etape, fiind vorba despre investiții de amploare, însă prioritare sunt înființarea pârtiei de schi, respectiv conectarea zonei la utilități, apă potabilă și energie electrică.

Sursa foto: CJ Dâmbovița

Image
Image

Publish modules to the "offcanvas" position.