Proiectele pentru construirea de grădinițe noi prind contur, la Răzvad și Pucioasa

Proiectele pentru construirea de grădinițe noi prind contur, la Răzvad și Pucioasa
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Autoritățile locale din Pucioasa și Răzvad au semnarea de contracte pentru obținerea finanțării, respectiv execuția de noi grădinițe.

Primarul orașului Pucioasa a anunțat semnarea contractului de finanțare pentru al paisprezecelea proiect european depus. "După o aşteptare de aproape doi ani, în sfârşit s-a finalizat şi evaluarea acestui proiect foarte complex, foarte important pentru comunitate! O grădiniţă nouă în locul actualei Grădiniţe nr . 1 «Prichindel» şi infrastructura din trei cartiere reabilitată (Sarmis, Aleea Ardealului şi Fântânilor) printr-unul din cele mai complexe proiecte gândite şi depuse de către echipa mea", a precizat primarul Constantin Ana.

Valoarea totală a proiectului  este de 17,5 milioane de lei.

Ana a precizat și că, în săptămânile viitoare, vor fi semnate contracte de finanţare și pentru proiectele de  modernizare a Grădiniţei nr. 2, respectiv reabilitarea integrală a infrastructurii rutiere, a spaţiilor verzi, a locurilor de joacă şi a iluminatului din cartierul Micro 3.

Un anunț vizând construirea unei unități de învățământ preșcolar a fost făcut, recent, și de primarul comunei Răzvad, Emanual Spătaru. "A fost semnat contractul de execuţie lucrări pentru obiectivul «Construire Grădiniţa cu două săli de clasa cu program prelungit în comună Răzvad»! Va fi poate,cea mai frumoasă grădiniţa din judeţ", a scris edilul, pe pagina sa de Facebook.

 

Image