fbpx

Purtarea măștii de protecție este obligatorie și în exterior, de miercuri, în unele zone din Dâmbovița

Purtarea măștii de protecție este obligatorie și în exterior, de miercuri, în unele zone din Dâmbovița

Image
Image

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Dâmbovița a stabilit noi restricții pe fondul creșterii numărului de infectări cu Sars-Cov-2.

 

Cea mai nouă hotărâre a CJSU  instituie obligativitatea purtării măștii de protecție, inclusiv în spații exterioare, în zonele aglomerate.

“Începând cu data de 15.09.2021, se instituie obligativitatea purtării măștii de protecție, astfel încât să acopere nasul și gura, în spațiile publice deschise, cum ar fi piețe, târguri, oboare, bâlciuri, talciocuri, zone de așteptare (stații de autobuz, peroane, autogări) pentru toate persoanele care au împlinit vârsta de 5 ani.

Începând cu data de 15.09.2021, se instituie obligativitatea purtării măștii de protecție, astfel încât să acopere nasul și gura, pe o rază de 50 de metri în exteriorul unităților de învățământ din județul Dâmbovița”, prevede noua hotărâre a CJSU.

În Dâmbovița, rata infectărilor era, marți, conform raportărilor oficiale, de 0,53 la mie, cu 55 de cazuri noi confirmate în 24 de ore.

Cea mai mare rata de infectare era la Moroeni, localitate unde se înregistra o incidență de 2,17 cazuri active la mia de locuitori.

 

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.