Reabilitare și dotări de peste 7,2 milioane de lei, la Școala Gimnazială Specială Târgoviște

Reabilitare și dotări de peste 7,2 milioane de lei, la Școala Gimnazială Specială Târgoviște
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Ministrul Dezvoltării, Cseke Attila, a semnat săptămâna trecută 39 de contracte de finanţare, în valoare totală de 200.964.583,80 lei, prin Programul Operaţional Regional (POR) 2014-2020, coordonat de minister.

Unul dintre acestea vizează alocarea de fonduri pentru un proiect important la Școala Gimnazială Specială Târgoviște. Reabilitarea, refuncţionalizarea şi asigurarea dotării necesare pentru sporirea gradului de confort instituţional al persoanelor cu dizabilităţi în unitatea de învățământ vor beneficia de o finanțare de 7.254.320,44 lei.

În vara lui 2018, Consiliul Județean Dâmbovița anunța depunerea unui proiect în vederea obținerii de finanțare europeană pentru reabilitarea și modernizarea unității. Valoarea estimată era de 6,8 milioane de lei.

Școala asigură servicii educaționale și terapeutice pentru învățământul preșcolar, primar și gimnazial, pentru aproximativ 200 de copii cu deficiențe grave sau din rândul elevilor cu cerințe educative speciale care sunt înscriși la unitățile de învățământ din județ.

 

Image