fbpx

Senatorul Adrian Țuțuianu îi face plângere penală președintelui Consiliului Județean Dâmbovița

Image
Image

Senatorul Adrian Țuțuianu a anunțat că îi va face plângere penală actualului președinte al CJ Dâmbovița, Alexndru Oprea (PSD), pe care îl acuză de abuz în serviciu deoarece nu a fost de acord cu prelungirea contractului pentru cabintul parlamentarului, din clădirea CJ.

Țuțuianu a făcut anunțul într-opostare pe pagina de Facebook:

"Sigur că n-am așteptări de la un personaj insalubru, care a ajuns la putere înregistrându-și colegii și făcându-le dosare de șantaj unor primari. Sigur că n-am așteptări de la un individ care și-a vândut toți aliații în funcție de circumstanțe. N-am așteptări, dar am putere să mă lupt cu genul ăsta de impostori.

Sub pretextul că are nevoie de spațiu, Securistul Oprea a dispus să nu fie prelungit contractul pentru cabinetul parlamentar pe care îl aveam în clădirea Consiliului Județean. SUNT SINGURUL PARLAMENTAR în această situație / spații similare dețin, la etajul 1 al CJD, deputații Rovana Plumb și Corneliu Ștefan;

Am fost și eu președinte al Consiliului Județean și nu mi-a trecut vreodată prin minte să fac așa ceva (Florin Popescu, de pildă, avea spațiu de birou parlamentar). NICIUN PREȘEDINTE DE CJ nu a făcut așa ceva / este încă o premieră dezgustătoare pe care o bifează Securistul.

CE VOI FACE?

1Eu nu voi elibera sediul! Aștept ca Securistul să-și mobilizeze oamenii și să procedeze la o evacuare nelegală.

2Îi voi face plângere penală pentru ABUZ ÎN SERVICIU CONTRA INTERESELOR PUBLICE (ca senator, eu nu mă reprezint pe mine însumi, ci pe alegători).

3Ca formă de protest, îmi voi organiza audiențele în fața sediului CJD! Mi se pare cel mai democratic, cel mai transparent mod prin care pot să arăt micimea Securistului.

4Sper că oamenii au înțeles ce-i poate pielea individului. Un gest ieftin al unui personaj ieftin, de care o să scăpăm în luna iunie / gestul lui traduce, de altfel, disperarea unuia condamnat la izolare și, apoi, la dispariție din spațiul public.

5Personal, voi continua să critic extrem de dur prestația acestui impostor la Consiliul Județean. E o datorie față de oamenii acestui județ / nu putem permite, în 2020, o astfel de conduită la acest nivel.

Nu știu dacă dl Ciolacu, președintele PSD, cel care militează pentru dialog și porți deschise, știe ce se întâmplă în Dâmbovița și dacă girează un astfel de comportament.

Sunt curios de reacția pe subiect a foștilor colegi din PSD Dâmbovița care-mi tot cer să le fiu alături", a scris Țuțuianu.

 

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.