Spargeri la mai multe biserici din Dâmbovița, în Săptămâna Mare

Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Un tânăr de 24 de ani, din Târgoviște, a fost reținut de polițiștii din municipiu, fiind bănuit de comiterea mai multor furturi semnalate în ultimele zile.

Bărbatul este bănuit că, în dimineața zilei de 21 aprilie a.c., ar fi sustras din interiorul unei biserici, din Răzvad, poșeta unei femeie, în care se aflau documente personale și 75 de lei. De asemenea, în aceeași zi, tânărul ar fi pătruns prin efracție în interiorul unei anexe a unei biserici din Valea Voievozilor și ar fi sustras 500 de lei. Acesta este bănuit și că ar fi sustras 700 de lei din incinta a cinci biserici de pe raza localităților Găești, Ludești și Hulubești.

Totodată, pe numele lui a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvâșirii infracțiunii de port sau folosire fără drept de obiecte periculoase întrucât, în după-amiaza zilei de 23 aprilie a.c., s-a prezentat la unitatea de primiri urgențe din Târgoviște pentru a solicita îngrijiri medicale,  având asupra sa un briceag, fără a-l folosi.

Miercuri, bărbatul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgoviște pentru dispunerea unei măsuri preventive.

 

Image
Image