Spitalul Județean de Urgență Târgoviște a scos la concurs 36 de posturi de medici

sju târgoviște concurs posturi
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Spitalul Județean de Urgență Târgoviște organizează, în această perioadă, concurs pentru ocuparea a 36 de posturi de medic specialist. În paralel, Consiliul Județean a trecut în revistă proiectele de investiții care vizează unitatea sanitară, a căror valoare se ridică la aproximativ 2,5 milioane de euro.

Cele 36 de posturi sunt disponibile la secțiile din Târgovişte, Moroeni, Titu şi Gura Ocniţei.

Pentru Târgoviște se caută medici specialiști în specialitățile gastroenterolog - Secţia Gastroenterologie (1), medicină internă– Secţia Medicină Internă I (2), nefrologie – Secţia Medicină Internă I- Nefrologie (1), neurologie – Secţia Neurologie (3), neurologie – Secţia Neurologie Comp. UAVCA (4), rezident an V - Secţia Pediatrie (1),  medic A.T.I. - Secţia A.T.I. (1), boli infecţioase- Secţia Boli Infecțioase Adulți (1), boli infecţioase- Secţia Boli Infecțioase Copii (3), pediatrie - Secţia Pediatrie (2), pediatrie - Secţia Pediatrie-recuperare pediatrică (1), radiologie şi imagistică medicală –Laborator Radiologie şi imagistică medicală I (2), pneumologie – Secţia Pneumologie (1), pediatrie - UPU –SMURD Pediatrie (2), medicină de urgenţă UPU – SMURD (2), chirurgie vasculară – Chirurgie Vasculară (2), chirurgie plastică – Comp. Chirurgie Plastică (2), cardiologie - Secţia Cardiologie (1), ortopedie traumatologie - Secţia Ortopedie Traumatologie (1), oftalmologie – Comp. Oftamologie (1), endocrinologie Comp. Endocrine (1), chimist - Laborator de analize medicale (1).

Pe lângă acestea, anunțul se mai referă la două posturi pentru medic pneumolog, la Secţia Pneumologie II-III TBC (Moroeni), un post pentru medic de urgență la punctul de lucru din Titu al UPU – SMURD și încă un post de medic specialist recuperare medicală pentru Secţia Neuromotorie II de la Gura Ocniței.

Potrivit președintelui CJ Dâmbovița, Corneliu Ștefan, în județ au mai venit, în ultima perioadă, 23 de medici și un farmacist.

Pe lângă demersurile privind resursa umană, autoritățile județene au în derulare și mai multe proiecte de investiții care vizează Spitalul Județean de Urgență Târgoviște. Este vorba despre construirea ambulatoriului de specialitate, în cadrul unui proiect în valoare de peste 18.000.000 de lei, extinderea, modernizarea și reabilitarea Unității de Primiri Urgențe a Spitalului Județean (peste 8.100.000 lei) și extinderea Secției de Cardiologie, pentru care este pe final licitația în vederea atribuirii contractului în valoare de 2.000.000 de euro.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!  

 

 

 

Image