Spitalul Județean Târgoviște vrea să angajeze 21 de medici noi

Spitalul Județean Târgoviște vrea să angajeze 21 de medici noi
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

21 de posturi de medici specialiști au fost scoase la concurs, la început de an, la Spitalul Județean de Urgență Târgoviște.

Potrivit anunțului publicat de Consiliul Județean, care are în administrare SJU Târgoviște, cele 21 de posturi vor suplimenta specializările SJUT, și anume: 1 post de medic specialist urologie, normă întreagă, Compartiment Urologie; 1 post de medic specialist pneumologie, normă întreagă, Secția Pneumologie; 2  posturi de medici specialiști neurologie, normă întreagă, Secția Neurologie; 2 posturi de medici specialiști A.T.I., normă întreagă, Secția A.T.I.; 1 post de medic specialist Boli Infecțioase, Secția Boli Infecțioase Adulți; 1 post de medic specialist nefrologie, normă întreagă, Secția Medicină Internă I - Compartiment Nefrologie; 1 post de medic specialist reumatologie, normă întreagă, Compartiment Reumatologie; 1 post de medic specialist oncologie medicală, normă întreagă, Secția Oncologie Medicală; 1 post de medic specialist pediatrie, normă întreagă, Secția Pediatrie; 1  post de medic specialist neonatologie, normă întreagă, Secția Neonatologie; 2 posturi de medici specialiști radiologie și imagistică medical, normă întreagă, Laborator Radiologie și imagistică medicală I, cu punct de lucru la Gura Ocniței - Compartiment C.T. (1 post a fost publicat în V.M. 6/14.02.2020), 1 post la Secția Pneumologie I TBC - Moroeni; 1 post de medic specialist psihiatrie, normă întreagă, Secția Psihiatrie IV Cronici, Gura Ocniței - Ochiuri; 3 posturi de medici specialiști medicină de urgență, normă întreagă, UPU – SMURD, cu punct de lucru la Titu; 1 post de medic specialist chirurgie orală și maxilo-facială, normă întreagă, Compartiment Chirurgie orală și maxilo-facială (postul a fost publicat în V.M. nr. 10/08.03.2019 și 6/14.02.2020).

Anul trecut, alți 12 medici tineri s-au alăturat echipei de la Spitalul Județean de Urgență Târgoviște.

Proiecte de șapte milioane de euro, pentru modernizarea SJU 

Autoritățile județene au pregătit, pentru cea mai mare unitate sanitară din Dâmbovița, și trei proiecte de amploare, care vor presupune investiții de câteva milione de euro.

Este vorba despre “Construire  Ambulatoriu de Specialitate în cadrul Spitalului Județean de Urgență Târgoviște” (peste 18.000.000 de lei), “Extinderea, modernizarea și reabilitarea Unității de Primiri Urgențe a Spitalului Județean” (peste 8.100.000 lei) și “Extinderea Secției de Cardiologie a Spitalului Județean și achiziționarea unui angiograf” (2.000.000 de euro).

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!  

 

 

 

Image
Image