fbpx

Tavanul unei secții de Poliție din Dâmbovița s-a prăbușit. Sindicat: “Realitatea cruntă în care polițiștii își desfășoară activitatea”

Tavanul unei secții de Poliție din Dâmbovița s-a prăbușit. Sindicat: “Realitatea cruntă în care polițiștii își desfășoară activitatea”

Image
Image

Tavanul unei secții de Poliție din orașul Pucioasa, județul Dâmbovița, s-a prăbușit peste noapte. Cazul a fost prezentat de reprezentanții Sindicatului Europol.

“NU, nu este rezultatul unui cutremur, dacă asta vă întrebați, este sediul unei unități de poliție din România lucrului bine făcut.

Imaginea de mai jos reflectă realitatea cruntă în care polițiștii își desfășoară activitatea.

Și dacă până acum riscurile specifice profesiei nu ne erau de ajuns, în curând vom fi nevoiți să intrăm în serviciu echipați cu căști de protecție pentru șantier.

Acesta este biroul colegilor noștri de la investigații criminale din cadrul Poliției Orașului Pucioasa, județul Dâmbovița, al cărui tavan s-a prăbușit efectiv în cursul nopții, fără ca anterior să fie evidențiate fisuri sau alte elemente care să atragă atenția cu privire la acest pericol”, au scris sindicaliștii, într-o postare pe Facebook.

Aceștia au menționat că totul s-a întâmplat în afara orelor de program, când nici cetățeni, nici polițiști nu se aflau în sediul unității, nefiind înregistrate victime.

 

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!

Sursa foto: Sindicatul Europol

 

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.