fbpx

Trafic blocat aproape complet pe A1, în urma unui accident grav // UPDATE - Șoferul a murit

Trafic blocat aproape complet pe A1, în urma unui accident grav // UPDATE - Șoferul a murit

Image
Image

Traficul este aproape blocat pe A1, la km 53, pe raza localității Corbii Mari, în urma unui accident foarte grav. O autobasculantă s-a răsturnat, iar șoferul a fost găsit inconștient, în acest moment fiind efectuate manevre de resuscitare. UPDATE - Medicii au declarat decesul în cazul șoferului.

 

"Pentru gestionarea situației de urgență acționează Garda Potlogi cu o  autospecială de intervenție, Detașamentul Titu cu o ambulanță SMURD și SAJ DB cu un echipaj.

La locul accidentului, echipajele de intervenție au găsit o autobasculantă care transporta pietriș, răsturnată. În urma evenimentului a rezultat o persoană rănită, inconștientă. Echipajele medicale execută manevre de resuscitare.

Pompierii asigură și măsurile de prevenire a incendiilor la locul evenimentului rutier", a anunțat ISU Dâmbovița.

"Pe autostrada A1 București-Pitești, la kilometrul 53, în zona localității Corbii Mari, județul Dâmbovița, un autotren încărcat cu nisip s-a răsturnat pe partea carosabilă, blocând benzile 1 și 2 de pe ambele sensuri de mers. Potrivit primelor date, o persoană a suferit leziuni grave, fiindu-i  efectuate manevre de resuscitare.

Traficul rutier este oprit pe ambele sensuri, circulându-se dirijat pe banda de urgență. Se estimează reluarea normală a traficului în 45-60 de minute", a anunțat și centrul Infotrafic, în jurul orei 8.00.

UPDATE - Manevrele de resuscitare au rămas fără rezultate, fiind declarat decesul victimei.

 

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!

Sursa foto: Info trafic A1 București - Pitești, ISU Dâmbovița

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.