Trasee de sezon propuse de Centrul de Informare Turistică Târgoviște

Trasee de sezon propuse de Centrul de Informare Turistică Târgoviște
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Centrul Național de Informare și Promovare Turistică a lansat, în acest sezon, proiectul "Toamna, la pas prin Târgoviște", propunând patru trasee pentru vizitatorii care poposesc în municipiu.

"Centrul Național de Informare și Promovare Turistică Târgoviște invită turiștii la excursii cu parfum de toamnă prin vechea Cetate de Scaun. Plimbările prin orașul încărcat de istorie au scopul de promovare a frumuseții locale, având ca puncte de plecare diferite obiective turistice", au explicat reprezentanții CNIPT.

Traseul 1 include popasuri la Ansamblul arhitectural Mănăstirea Stelea, Muzeul Evoluției Omului și Tehnologiei în Paleolitic, Muzeul Național al Politiei Române și  Ansamblul Monumental Curtea Domnească.

Cei care ale al doilea traseu pot vedea Biserica Sf. Nicolae Andronești, Biserica Sfinții Împărați Constantin și Elena, Muzeul de Artă și Ansamblul Monumental Curtea Domnească.

Traseul al treilea trece pe la Biserica Geartoglu, Muzeul de Istorie și se încheie, de asemenea, cu vizitarea Ansamblului Monumental Curtea Domneasca

Cel de-al patrulea traseu include expoziția "Metamorfozele unui loc al memoriei", Muzeul Casa Romanței, Mitropolia Târgoviște și Centrul Vechi.

Aceste propuneri pot fi personalizate, iar cei interesați pot beneficia, gratuit, și de un ghid de turism care să-i însoțească pe traseul ales, dar și de hărți, broşuri şi alte materiale de informare și promovare turistică.

 

 

Image