fbpx

Trei bărbați au fost reținuți, la Găești, după ce au sechestrat, amenințat și bătut un tânăr de 22 de ani

Image
Image

Scene demne de filmele cu mafioți, vineri seară, la Găești. Poliția a afost alertată, prin 112, de un bărbat din Ilfoveni, că fratele său, în vârstă de 22 de ani, ar fi sechestrat de un bărbat care îl amenință cu un cuțit.

Echipajul care s-a deplasat la locul indicat au constatat că apelantul nu exagera cu nimic. "Polițiștii s-au deplasat la faţa locului şi au identificat în interiorul unui imobil din Găeşti pe fratele apelantului, partea vătămată, alţi trei bărbaţi şi încă o femeie. Tânărul de 22 de ani prezenta urme vizibile de violenţă şi a fost transportat la Spitalul Orăşenesc Găeşti pentru acordarea de îngrijiri medicale. Toate persoanele implicate au fost conduse la sediul Poliţiei Oraşului Găeşti pentru audieri", a precizat IJP Dâmbovița.

În urma celor întâmplate, victima a formulat plângere penală pentru săvârşirea infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal și lovire sau alte violente.

Cei trei bărbați care au participat la sechestrarea și, se pare, agresarea tânărului au fost reținuți, sâmbătă seară, pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de astăzi vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Găești cu propunere de arestare preventivă.

Foto cu caracter ilustrativ

 

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.