fbpx

Un șofer de 19 ani s-a răsturnat cu mașina, încercând să scape de Poliție. Tânărul a gonit cu peste 180 km/oră

Un șofer de 19 ani s-a răsturnat cu mașina, încercând să scape de Poliție. Tânărul a gonit cu peste 180 km/oră

Image
Image

Un șofer pe care polițiștii au încercat să-l oprească, după ce radarul a indicat că acesta conducea cu viteză peste limita legală, a încercat să scape de echipajele de Poliție, mașina sa oprindu-se într-un șanț. Urmărirea a avut loc sâmbătă, în Dâmbovița.

“La data de 10 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Răcari, în timp ce se aflau pe drumul național 71, pe raza localității Contești, au efectuat semnal pentru oprirea unui autoturism care depășise regimul legal de viteză impus pentru sectorul respectiv de drum.

Conducătorul auto nu s-a conformat, polițiștii procedând la urmărirea acestuia.

Ulterior, șoferul un tânăr de 19 ani, in timp ce se afla pe raza localității Heleșteu, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, ar fi părăsit partea carosabilă și s-ar fi răsturnat într-un șanț.

În urma evenimentului rutier, un bărbat, în vârstă de 40 de ani, pasager în autoturism, a fost rănit”, a anunțat IJP Dâmbovița.

Potrivit Poliției, conducătorul auto urmează sa fie sancţionat contravențional, iar permisul de conducere îi va fi reținut întrucât acesta a fost înregistrat de radar circulând cu viteza de 182 de km/h.

În urma accidentului provocat, însă, tânărul s-a ales și cu dosar penal, pentru vătămare corporală din culpă.

La finalul lunii martie, în Prahova, un bărbat de 47 de ani și-a pierdut viața după ce, de asemenea, s-a răsturnat cu mașina în afara carosabilului, încercând să fugă de echipajul de Poliție care-l urmărea.

Foto cu caracter ilustrativ (realitateademures.net)

 

 

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.