fbpx

Un bărbat de 65 de ani, instructor de dans, arestat preventiv pentru că ar fi agresat o adolescentă

Un bărbat de 65 de ani, instructor de dans, arestat preventiv pentru că ar fi agresat o adolescentă

Image
Image

Un bărbat de 65 de ani din Găești a fost arestat preventiv și este cercetat pentru agresiune sexuală. Acesta, instructor de dans, este bănuit că ar fi agresat sexual o fată de 14 ani.

 

“La data de 12 mai a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Găești, în urma cercetărilor efectuate sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Găești, au realizat probatoriul privind săvârșirea infracțiunii de agresiune sexuală, faptă prevăzută de art. 219 din Codul Penal, de către un bărbat, în vârsta de 65 de ani, din orașul respectiv.

Bărbatul este bănuit că, în luna aprilie a.c., în calitate de instructor de dans, ar fi agresat sexual o minoră, în vârstă de 14 ani”, a informat IJP Dâmbovița.

Bănuitul a fost prezentat Judecătoriei Găești, față de acesta fiind dispusă măsura arestării preventive, pentru 30 de zile. Bărbatul se află acum în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Dâmbovița.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub coordonarea procurorului de caz, urmând ca, la finalizarea acestora să se propună soluție prin unitatea de parchet competentă.

Efectuarea urmăririi penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!

Foto cu caracter ilustrativ

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.