fbpx

Un preot din Dâmbovița este cercetat pentru că ar fi incendiat mașina soției, fiindcă femeia l-a părăsit

Image
Image

Un bărbat de 59 de ani din Buciumeni, jud. Dâmbovița. este cercetat pentru distrugere prin incendiere după ce ar fi dat foc unui autoturism parcat pe raza orașului Pucioasa. Pompierii care au intervenit pentru stingerea focului au stabilit că acesta a fost provocat prin "folosirea intenţionată a sursei de aprindere- flacără brichetă", așa că polițiștii din localitate au început imediat cercetările, pentru a stabili cine ar fi făptașul.

"Autoturismul a ars în întregime. În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârașirii infracţiunii de distrugere prin incendiere, şi desfăşoară activităţile sub supravegherea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Pucioasa. În urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii au identificat principalul bănuit, un bărbat, de 59 de ani, din Buciumeni", a anunțai IJP Dâmbovița.

Sursa citată menționează că pe numele bărbatului a fost emis și un ordin de protecție provizoriu ca urmare a unei sesizări depuse de soția sa, o femeie de 53 de ani, pe care bărbatul ar fi amenințat-o cu acte de violență. De altfel, mașina făcută scrum îi aparținea acesteia.

Potrivit targovistenews.ro, bărbatul cercetat pentru distrugere este nimeni altul decât preotul din Buciumeni. Acesta ar fi vrut să-i dea o lecție nevestei care l-ar fi părăsit pentru că, atunci când consuma alcool, devenea violent. Martorii la incendierea mașinii au relatat, pentru sursa citată, că totul s-ar fi petrecut în plină zi, iar incidentul ar fi fost surprins de camerele de supraveghere.

Sursa foto: targovistenews.ro

 

 

Image
Image

Publish modules to the "offcanvas" position.