Un tânar a lovit o maşină, a bătut un pasager şi apoi a fugit de la locul accidentului

Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Un tânăr de 20 de ani din Dâmboviţa este cercetat de poliţişti după ce a produs un accident pe raza localităţii Vulcana Pandele, l-a lovit pe pasagerul aflat în autorismul avariat şi apoi a plecat de la locul faptei. Poliţiştii verifică acum dacă permisul pe care îl are fugarul este valabil.

Accidentul a avut loc marţi seara pe raza localităţii Vulcana Pandele. Tânărul în vârstă de 20 de ani a acroşat un alt autoturism, condus de o tănâră în vârstă de 23 de ani, pe drumul judeţean 712.
Imediat după impact, s-a iscat un conflict între şoferul de 20 de ani şi un pasager din a doua maşină. După ce l-a lovit cu pumnul, tânărul a fugit de la locul faptei, fiind identificat mai târziu de poliţişti. "În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul fără permis de conducere, părăsirea locului accidentului şi lovire sau alte violenţe. Cercetătile continuă sub supravegherea şi coordonarea procurorului de caz", transmitea Poliţia Dâmboviţa.
La scurt timp, instituţia a venit cu noi precizări, menţionând că victima agresată nu vrea să depună plângere, în timp ce şoferul fugar a prezentat totuşi un permis de conducere emis de autorităţile din Marea Britanie. Poliţiştii urmează să verifice autenticitatea documentului adus de tânăr.


Imagine cu caracter ilustrativ.

Image