Urmărire cu focuri de armă la Pucioasa. Patru bărbați au fost reținuți

urmărire poliție
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Patru bărbați cu vârste între 19 și 56 de ani au fost reținuți după o urmărire încheiată cu focuri de armă. Incidentele au avut loc în noaptea de marți spre miercuri, când în trafic a fost depistată o mașină despre care se știa că ar fi fost folosită la comiterea unor infracțiuni.

"La data de 6 decembrie a.c., în jurul orei 23.00, polițiștii din cadrul Secției 5 de Poliție Rurală Voinești, alături de polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște, au urmărit un autoturism care, în localitatea Gemenea, nu a oprit la semnalul polițiștilor.

Autoturismul și-a continuat deplasarea către orașul Pucioasa, iar în timpul urmăririi ar fi avariat o autospecială.

Acesta a fost urmărit până la intersecția dintre strada Luceafărului cu strada Duzilor, unde a pătruns în curtea domiciliului.

A fost folosit armamentul din dotare, fiind executate două focuri de avertisment, în plan vertical.

La nivelul subunității existau date cu privire la faptul că autoturismul urmărit era utilizat la săvârșirea mai multor infracțiuni.

În urma evenimentului, nu au fost persoane rănite", a anunțat, miercuri, IJP Dâmbovița.

Joi dimineață, oamenii legii au anunțat că au reținut pentru 24 de ore patru bărbați, cu vârste cuprinse între 19 și 56 de ani, din Pucioasa, aceștia fiind cercetați pentru ultraj, distrugere și conducerea unui vehicul fără permis de conducere. Astăzi, ei vor fi prezentați Judecătoriei Pucioasa, pentru dispunerea unor măsuri preventive.

 

În cauză, cercetările sunt continuate sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Pucioasa, urmând să fie dispuse măsurile procedurale prevăzute de lege.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!  

Foto cu caracter ilustrativ (realitateaneneamt.ro)

Image