fbpx

VACCINARE LA CHIUVETĂ Zece persoane audiate la Târgoviște într-un dosar privind eliberarea de certificate fase

VACCINARE LA CHIUVETĂ Zece persoane audiate la Târgoviște într-un dosar privind eliberarea de certificate fase

Image
Image

Polițiștii specializați în investigarea criminalității economice au pus în executare 14 mandate de aducere emise în cadrul unui dosar penal în care urmărirea penală se efectuează de un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmbovița. Ancheta are loc într-un dosar privind eliberarea de false certificate de vaccinare.

 

“Activitățile se desfășoară pe bază de delegare, iar dosarul penal are ca obiect săvârșirea infracțiunilor de trafic de influență, fapta prevăzută de art. 291 din Codul Penal, luare si dare de mită, fapte prevăzute de art. 289 și 290 din Codul Penal, cumpărare de influență, faptă prevăzută de art. 292 din Codul Penal, fals intelectual, faptă prevăzută de art. 321 din Codul Penal și fals informatic, faptă prevăzută de art. 325 din Codul Penal.

În urma cercetărilor s-a stabilit că, în perioada iunie-iulie 2021, două persoane, în calitate de asistente medicale la un cabinet medical individual din Târgoviște ar fi primit diverse sume de bani de la 11 persoane pentru a le elibera certificate de vaccinare, fără ca vaccinarea împotriva COVID-19 să aibă loc”, a informat IJP Dâmbovița, luni după-amiază.

Zece persoane au fost aduse la sediul Inspectoratului pentru audieri.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!

Foto cu caracter ilustrativ

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.