VIDEO Mascați din patru județe mobilizați pentru percheziții într-un dosar de proxenetism, în localități din Dâmbovița

percheziții proxenetism
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgoviște, au efectuat, duminică, 13 percheziții domiciliare, în municipiul Târgoviște, comunele Aninoasa, Văcărești, Bucșani și Băleni. Acțiunea s-a derulat cu sprijinul luptătorilor serviciilor pentru acțiuni speciale din județele Giurgiu, Brașov, Prahova și Teleorman, într-un dosar de proxenetism.

 

IJP Dâmbovița a precizat, într-un comunicat transmis în cursul zilei de luni, că în urma descinderilor, polițiștii au indisponibilizat 14 telefoane mobile, 2.100 de franci elvețieni, 13.500 de lei, 1.050 de euro, bijuterii, documente, înscrisuri și două pistoale de autoapărare supuse autorizării.

Totodată, s-a dispus măsura indisponibilizării în cazul a 10 autovehicule și măsura asigurătorie a sechestrului pentru 6 case, 2 apartamente și 11 terenuri intravilane.

De asemenea, polițiștii au pus în executare 13 mandate de aducere, persoanele în cauză fiind conduse la sediul poliției, pentru audieri.

12 bănuiți au fost reținuți, pentru 24 de ore, urmând ca, astăzi, 19 septembrie, să fie prezentați magistraților, pentru dispunerea unor măsuri preventive.

Aceștia sunt bănuiți că, în perioada 2016-2022, ar fi exploatat sexual mai multe persoane de sex feminin.

Polițiștii continuă cercetările sub supravegherea procurorului de caz, pentru comiterea infracțiunilor de proxenetism și nerespectarea regimului armelor și al munițiilor.

În cauză, s-a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!

 

Image