VIDEO | Pieton ucis de TIR, pe DN 71. Ambulanța care se deplasa acolo, de asemenea implicată într-un eveniment

VIDEO | Pieton ucis de TIR, pe DN 71. Ambulanța care se deplasa acolo, de asemenea implicată într-un eveniment
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Un accident deosebit de grav s-a produs, luni dimineață, pe DN71, în localitatea dâmbovițeană Crângași. Un bărbat de 88 de ani, care circula pe marginea drumului, a fost lovit mortal de un TIR care a ieșit de pe carosabil și s-ar fi oprit, apoi, în gardul unui imobil.

Potrivit Poliției, în eveniment au fost implicate alte trei autoturisme, din care unul staționat.

“În această dimineața, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Răcari au fost sesizați cu privire la faptul că pe raza localității Crângași, s-a produs un accident rutier.

Echipa de cercetare s-a deplasat la faţa locului, iar din primele verificări a stabilit ca un pieton, respectiv un bărbat de 88 de ani, ar fi fost acroșat și accidentat mortal de un ansamblu de vehicule rutier, condus de un bărbat de 35 de ani. Totodată, în evenimentul rutier au mai fost implicate alte 2 autoturisme care se deplasau pe drumul public și un alt autoturism staționat.

Polițiștii rutieri continua cercetările, urmând să stabilească cu exactitate toate împrejurările producerii evenimentului rutier”, a informat IJP Dâmbovița.

Presa locală scrie că, în urma acestui eveniment, un alt accident s-a produs tot pe DN 71, la câțiva kilometri distanță, în localitatea Ulmi. O ambulanță care se deplasa la accidentul de la Crângași a fost avariată. Două persoane din mașina care i-a ieșit în față autospecialei ar fi rănite.

Sursa imagini: MDI TV

 

 

 

Image
Image