fbpx

VIDEO Scandal la înmormântarea fetei lovite mortal pe o trecere de pietoni din Târgoviște. Cinci polițiști, atacați pe stradă

VIDEO Scandal la înmormântarea fetei lovite mortal pe o trecere de pietoni din Târgoviște. Cinci polițiști, atacați pe stradă

Image
Image

Scandal monstru la Târgoviște, marți, la înmormântarea fetei de 13 ani lovite mortal de o mașină, pe trecerea de pietoni, săptămâna trecută. Totul a pornit de la nemulțumirea rudelor cărora nu li s-a aprobat solicitarea de a schimba traseul cortegiului funerar.

 

Rudele fetei ar fi vrut ca traseul cortegiului să includă și strada pe care stă șoferul care a fost implicat în accident, însă acest lucru nu a fost aprobat. Astfel, la înmormântare, în convoiul ajuns în cartierul Perpeleac a început revolta, care s-a îndreptat împotriva polițiștilor ce însoțeau cortegiul. Cinci dintre ei au fost loviți cu pumnii și picioarele, până când jandarmii au intervenit și au aplanat conflictul.

“Având în vedere numărul mare de participanți, precum și nemulțumirea acestora referitoare la refuzul de a aproba schimbarea traseului cortegiului funerar, forțele de ordine au intervenit, moment în care persoanele participante s-au manifestat agresiv și ar fi lovit cu pumnii și picioarele 5 polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița.

 A fost constituită echipa complexă de cercetare, pentru a se stabili cu exactitate toate împrejurările producerii evenimentului, fiind efectuate verificări de către un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgoviște, cu privire la săvârșirea infracțiunii de ultraj, faptă prevăzută de art. 257 din Codul Penal.

 Pe parcursul manifestării, forțele de ordine (polițiști și jandarmi), au utilizat mijloacele din dotare, neînregistrându-se victime din rândul participanților.

În urma intervenției, conflictul a fost aplanat.

Se continuă cercetările, în vederea dispunerii măsurilor legale care se impun”, a informat IJP Dâmbovița, în urma incidentelor de la înmormântarea de ieri.

UPDATE

 

 

 Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!

 

 

Image
Image

Publish modules to the "offcanvas" position.