fbpx

VIDEO Trei bărbați reținuți după ce mai mulți polițiști au fost bătuți la înmormântarea unei fete de 13 ani

VIDEO Trei bărbați reținuți după ce mai mulți polițiști au fost bătuți la înmormântarea unei fete de 13 ani

Image
Image

Poliția Dâmbovița a reținut trei persoane în urma scandalului care a avut loc marți, la înmormântarea unei adolescente de 13 ani ucise într-un accident produs săptămâna trecută. Cinci polițiști ar fi fost loviți, cu pumnii și cu picioarele, de rudele supărate că nu pot trece pe strada pe care locuiește șoferul care a dat cu mașina peste fata condusă, ieri, pe ultimul drum.

 

IJP Dâmbovița menționează că, după incidentele de ieri, a fost luată măsura reținerii, pentru 24 de ore, în cazul a trei bărbați,  cu vârste cuprinse între 33 și 46 de ani. Aceștia sunt bănuiți de comiterea infracțiunilor de ultraj cu referire la prevederile infracțiunii de lovire sau alte violențe și de tulburarea ordinii și liniștii publice.

Cei trei au fost introduși în  Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Dâmbovița, urmând ca astăzi, 13 iulie, să fie prezentați Judecătoriei Târgoviște, pentru dispunerea unor măsuri preventive.

În cauză, se continuă cercetările, în vederea dispunerii măsurilor procedurale prevăzute de lege.

Anterior, IJP Dâmbovița a anunțat că mai mulți polițiști au fost loviți de rudele fetei, în timp ce convoiul funerar se deplasa pe străzile din Târgoviște.

 

 

 Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.