fbpx

VIDEO | Un bărbat din Găești a încercat să se spânzure în timp ce transmitea live, pe Facebook

VIDEO | Un bărbat din Găești a încercat să se spânzure în timp ce transmitea live, pe Facebook

Image
Image

Un bărbat din Găești a încercat să-și pună capăt zilelor, fiind salvat după ce cunoscuții l-au văzut pe acesta live, pe Facebook, cum își punea ștreangul de gât.

Bărbatul de 51 de ani, angajat la Arctic Găeşti, şi-a pus funia de gât, a legat o sfoară de creanga unui copac şi a filmat toată „operaţiunea”, potrivit România TV. Asta după ce, ieri, le-ar fi spus colegilor de serviciu ce are de gând să facă, dar nimeni nu a crezut că vorbește serios.

Prietenii din mediul on-line nu ar reușit să-l facă să se răzgândească, dar intențiile sale au fost aflate și de familie, alertată de cunoscuții care au văzut filmarea. Sursa citată scrie că fratele bărbatului a ajuns la timp la acesta, găsindu-l aproape sufocat. Creanga de care se spânzurase cedase sub greutatea lui.

Bărbatul este acum sub supraveghere medicală și primește ajutor pentru a depăși problemele de familie cu care se confruntă și care l-ar fi împins să recurgă la gestul extrem.

Imagini transmise de bărbatul în cauză, pe Facebook, au fost preluate și de un jurnalist de la Adevarul, care le-a publicat pe contul său de YouTube.

 

 

 

 

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.