fbpx

Violențe în Dâmbovița. Doi scandalagii au fost împușcați, iar unui polițist i-au fost tăiate degetele cu o coasă

Violențe în Dâmbovița. Doi scandalagii au fost împușcați, iar unui polițist i-au fost tăiate degetele cu o coasă

Image
Image

Doi bărbați au fost împușcați și doi polițiști au fost răniți, duminică seară, într-un conflict izbucnit în localitatea dâmbovițeană Văcărești.

Scandalul izbucnit între două familii din comună s-a încheiat cu rănirea a patru persoane.

IJP Dâmbovița a anunțat că totul a început după ce un bărbat de 44 de ani, din Văcărești, a sesizat prin numărul pentru apeluri de urgenţă 112 că are un conflict cu vecinii.

"Un echipaj de poliţie, format din 2 agenţi de poliţie, s-a deplasat la faţa locului, pentru aplanarea conflictului, moment în care un bărbat i-ar fi ameninţat cu un obiect ascuţit. Astfel, s-au efectuat focuri de armă în plan vertical, pentru somarea persoanei implicate în conflict şi având în vedere faptul că nu a fost respectată somația, polițistul a executat foc de armă în urma căruia agresorul a fost vătămat în membrul inferior.

În sprijinul agresorului a venit şi fratele acestuia, care, ar fi agresat poliţiştii cu același obiect ascuţit, şi de această dată fiind utilizat armamentul din dotare. Bărbatul în cauză a fost împuşcat în zona abdomenului.

În urma evenimentului, cei doi bărbaţi şi agenţii de poliţie au fost transportaţi la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Sub coordonarea procurorului de caz, poliţiştii continuă cercetarea la faţa locului, urmând să se stabilească cu exactitate toate împrejurările producerii evenimentului".

Cei doi polițiști care au răspuns la sesizare ar fi fost atacați cu o coasă de frații puși pe scandal, iar unuia dintre agenți i-au fost retezate degetele de la o mână.

 

Sursa foto: gazetadambovitei.ro

 

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.