Zeci de inspectori ANAF au controlat piața din Pucheni

Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Echipe ale ANAF au luat cu asalt, vineri, piața de gros din Pucheni, județul Dâmbovița. Acțiunea a fost organizată în contextul intensificării importurilor și achizițiilor intracomunitare de legume - fructe.

Zeci de inspectori din cadrul Direcției Generale a Vămilor și ai Direcției Regionale Vamale București au participat la verificările derulate în piața din care se aprovizionează majoritatea comercianților din București.

Obiectivele acțiunii sunt supravegherea și controlul comercianților în vederea identificării și sancționării fraudelor vamale și fiscale, verificarea calității și siguranței legumelor și fructelor comercializate, controlul actelor de proveniență a acestora.

La verificări au participat echipe ale Direcției Generale a Vămilor, Direcției Generale Antifraudă Fiscală, Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorului și Jandarmeriei Române.

 Acțiunile inspectorilor vamali, de verificare și monitorizare a piețelor și a altor spații de desfacere a legumelor și fructelor, vor continua și în perioada următoare, au anunțat reprezentanții ANAF.

 

Image
Image