fbpx

Alertă după ce un bărbat a tras cu un pistol în zona unui liceu

Alertă după ce un bărbat a tras cu un pistol în zona unui liceu

Foto: Arhiva Telegrama

Image
Image

Alertă la un liceu din Giurgiu, miercuri, după ce un bărbat a tras cu un pistol în faţa unităţii de învăţământ! Jandarmii au intervenit de urgenţă.

Un bărbat a tras cu un pistol în zona unui liceu din Giurgiu, a transmis, miercuri, G4Media. Jandarmii au intervenit la sesizarea unei tinere și au constatat că arma era neletală. Incidentul a avut loc marți, în jurul orei 11:15, în zona Colegiului Național ”Ion Maiorescu” din municipiu.

"Pe strada din fața liceului, jandarmii au observat după semnalmentele date, un bărbat pe care l-au invitat la autospeciala de intervenție. În urma controlului corporal preventiv și al borsetei pe care o avea, s-au găsit un pistol și două cartușe. Au fost întocmite actele premergătoare începerii urmăririi penale sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de «Deținere sau portul fără drept de arme neletale din categoria celor supuse autorizării» şi «Uz de armă neletală fără drept». Documentele de constatare au fost înaintate lucrătorilor din Serviciul Arme, Explozibili și Substanțe Periculoase din cadrul I.P.J. Giurgiu, pentru continuarea cercetărilor şi probarea întregii activităţi infracţionale”, se arată într-un comunicat de presă transmis miercuri de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Giurgiu.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.