fbpx

Cinci bărbaţi reţinuţi la Clejani, în urma unui conflict izbucnit între două familii

Cinci bărbaţi reţinuţi la Clejani, în urma unui conflict izbucnit între două familii

Image
Image

Cinci bărbaţi cu vârste cuprinse între 16 şi 41 de ani, toţi din comuna Clejani, judeţul Giurgiu au fost reţinuţi, pentru 24 de ore în urma unui conflict între două familii, în localitate.

"Cinci bărbaţi cu vârste cuprinse între 16 şi 41 de ani, toţi din comuna Clejani, judeţul Giurgiu, au fost reţinuţi, pentru 24 de ore în urma unui scandal în localitate urmând să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Bolintin-Vale, cu propuneri procedurale", se arată într-un comunicat de presă al IPJ Giurgiu, citat de Agerpres.

Reţinerile au fost făcute în urma cercetărilor pentru lovire sau alte violenţe, violare de domiciliu şi distrugere după ce, la finalul săptămânii trecute, a avut loc un conflict între două familii în timpul căruia au existat mai multe victime fiind solicitată şi ambulanţa.

Potrivit sursei citate, conflictul a fost aplanat de forţele de ordine sosite la faţa locului, iar în zonă a rămas, la finalul acestei săptămâni, o echipă a Serviciului pentru Acţiuni Speciale şi o patrulă de poliţişti, iar cercetările au fost continuate.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!  

 

Foto ilustrativ, sportulsalajean.ro.

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.