fbpx

Conflict sângeros la Clejani, între două familii rivale

Image
Image

Şapte persoane au fost rănite, duminică, în urma unui conflict care a avut loc în localitatea Clejani, judeţul Giurgiu. Mai multe echipaje de prim-ajutor s-au deplasat la faţa locului.

Poliţia Giurgiu a transmis că în scandalul izbucnit între două familii rivale au fost implicate mai multe persoane, anunță Mediafax.

Una dintre victime a fost dusă la un spital din Bucureşti, din cauza rănilor suferite.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru violenţe şi mai multe persoane sunt duse, duminică seara, la audieri, la sediul Poliţiei Giurgiu, mai anunță sursa citată.

„Membrii a două familii din localitatea Clejani sunt cercetaţi de poliţişti, fiind bănuiţi că au fost implicaţi într-un scandal în care s-au folosit obiecte contondente. În conflict au fost implicaţi membrii a două familii din localitatea Clejani, cu vârste cuprinse intre 17 şi 35 de ani, iar în timpul altercaţiei s-au folosit obiecte contondente, pietre si sticle, fiind rănite cinci persoane, din care una a fost transportată la o unitate sanitară din municipiul Bucureşti, iar patru au refuzat internarea”, au transmis poliţiştii din Giurgiu.

 Foto cu caracter ilustrativ

Image
Image

Publish modules to the "offcanvas" position.