Doi bărbați au fost reținuți după ce au agresat un elev de clasa a VII-a, în şcoală

Doi bărbați au fost reținuți după ce au agresat un elev de clasa a VII-a, în şcoală
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Doi bărbaţi, de 33 şi 35 de ani, din comuna giurgiuveană Clejani, au fost reţinuţi de poliţişti pentru lovire sau alte violenţe după ce au pătruns în incinta unei şcoli din localitate şi au agresat fizic un elev.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Giurgiu a transmis sâmbătă un comunicat anunţând că pe 31 martie poliţiştii din Mihăileşti au fost sesizaţi prin apel 112 de către un cadru didactic al unei şcoli gimnaziale din localitatea Podul Doamnei, judeţul Giurgiu, că un părinte al unui elev a agresat fizic un elev de clasa a-VII-a.

Cei doi bărbaţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore după ce-au agresat un elev

„În baza sesizării, la faţa locului s-au deplasat poliţiştii care au constatat faptul că la data de 31 martie un elev de clasa a -VII-a ar fi avut un conflict verbal cu un alt elev în clasa a-V-a, în pauza dintre ore. Elevul de clasa a-V-a i-a relatat tatălui său cele petrecute, ulterior acesta şi încă un bărbat au intrat în incinta şcolii şi l-ar fi agresat fizic pe elevul de clasa a-VII-a”, adaugă IPJ Giurgiu.

În urma cercetărilor efectuate şi a probatoriului administrat în cauză, persoanele bănuite de comiterea infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice şi lovire sau alte violenţe au fost identificate ca fiind doi bărbaţi de 33, respectiv 35 de ani, ambii din comuna Clejani, judeţul Giurgiu, informează G4Media. Aceştia au fost reţinuţi pentru 24 de ore, urmând să fie prezentaţi instanţei de judecată cu propuneri procedurale.

 

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!

Image