Femeie cercetată penal după ce a înlesnit practicarea vrăjitoriei prin folosirea de mercur

Femeie cercetată penal după ce a înlesnit practicarea vrăjitoriei prin folosirea de mercur
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Poliţiştii giurgiuveni au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de înşelăciune şi nerespectarea regimului materialelor nucleare sau a altor materii radioactive după ce o femeie din localitatea Roata de Jos, judeţul Giurgiu, a înlesnit practicarea vrăjitoriei prin folosirea de mercur.

"La data de 31 august 2022 poliţiştii din cadrul IPJ Giurgiu - Serviciul Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase au pus în aplicare un mandat de percheziţie domiciliară, la locuinţa unei femei, de 56 ani, din localitatea Roata de Jos, judeţul Giurgiu. Din primele cercetări a reieşit faptul că femeia în cauză ar fi înşelat mai multe persoane, prin folosirea unei substanţe, respectiv mercur, înlesnind practicarea vrăjitoriei şi totodată, ar fi perceput sume de bani pentru dezlegarea de farmece şi vindecarea de boli", se arată într-un comunicat de presă al IPJ Giurgiu, citat de Agerpres.

De la domiciliul femeii au fost ridicate 14 termometre cu mercur, în vederea continuării cercetărilor.

În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de înşelăciune şi nerespectarea regimului materialelor nucleare sau a altor materii radioactive.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!  

 

Foto ilustrativ ro.wikipedia.org.

Image