FOTO | Doi morți și șapte răniți pe DN 5, la Călugăreni. A fost activat planul roșu de intervenție

FOTO | Doi morți și șapte răniți pe DN 5, la Călugăreni. A fost activat planul roșu de intervenție
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Un autoturism și un autocamion au intrat în coliziune, vineri dimineață, în jurul orei 8.00, pe DN 5, la Călugăreni (jud. Giurgiu). ISU Giurgiu a anunțat că a activat planul roșu de intervenție.

“Din cadrul ISU Giurgiu acţionează 3 echipaje de stingere, 1 descarcerare, 1 autospecială pentru transport victime multiple, 1 ambulanţă SMURD, precum şi 6 ambulanţe SAJ.

Totodată, din cadrul ISU Bucureşti-Ilfov sunt trimise în sprijin 2 ambulanţe SMURD şi 1 echipaj de descarcerare.

În sprijin acţionează şi 1 elicopter SMURD” este prima informare transmisă, după declanșarea operațiunii de salvare.

Trei persoane se aflau în autoturism, iar alte șapte în autospecială (o mașină de gunoi).

“Două persoane au fost încarcerate în autoutilitară, iar una în autoturism. Din păcate, un bărbat în vârstă de aproximativ 55 de ani care se afla în autoutilitară a fost declarat decedat. Echipajele SAJ au preluat două victime, iar SMURD o victimă pe care le transportă la spitale din Capitală”, au comunicat, ulterior, reprezentanții ISU.

Infotrafic a anunțat că, în zonă, circulația se desfășoară îngreunat, pe una dintre cele patru benzi.

UPDATE - O a doua persoană, o femeie care se afla în autoturism, în vârstă de 40 de ani, a murit. Primul deces în urma accidentului a fost al unui bărbat din autocamionul care aparține, conform inscripțiilor, Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

UPDATE - În afara celor două victime decedate, şase persoane au fost preluate de ambulanțe SAJ și SMURD și transportate la spitale din București. O altă victimă a fost preluată de elicopterul SMURD și trasportată la Spitalul Clinic de Urgență Floreasca.

O singură persoană a scăpat nevătămată și a refuzat transportul la spital.

 

Sursa foto: IGSU

 

Image