fbpx

Portretul-robot al femeii incendiate într-o valiză, pe un câmp din Giurgiu

Portretul-robot al femeii incendiate într-o valiză, pe un câmp din Giurgiu

Image
Image

Anchetatorii au realizat portretul-robot al fetei ucise și incendiate într-un troler, pe un câmp dintre Valea Plopilor și Ghimpați.

Potrivit datelor de până acum, victima avea între 20 și 30 de ani, 1,60-1,65 m înălțime, 50-55 kg, constituție atletică, păr șaten drept, de lungime mijlocie, urechi mici și depărtate, dinții - în stare bună, fără carii, compleți, cu excepția dintelui incisiv mic dreapta sus, care lipsește, sânii mici, subdezvoltați, în raport cu corpul. Aceasta purta, cel mai probabil, încălțăminte nr. 35-36, scrie realitatea.net.

Fata nu avea cicatrice și nici tatuaje.

Investigatorii speră că aceste detalii și portretul-robot să-i ajute să stabilească identitatea victimei. De altfel, cei care o recunosc sau au detalii despre această tânără sunt rugați să sune la 112 sau să alerteze cea mai apropiată secție de Poliție.

Cadavrul carbonizat al femeii a fost găsit vineri seară, pe rămășițele unei valize, pe un câmp din Giurgiu, între localitățile Ghimpați și Valea Plopilor.

Victima ar fi fost legată cu sârmă şi ar fi fost deja moartă când a fost pusă în valiză, conform unor surse judiciare citate de News.ro.

Din dispoziţia Inspectorului General al Poliţiei Române, o echipă de specialişti din cadrul I.G.P.R. (Direcţia de Investigaţii Criminale şi Institutul Naţional de Criminalistică) s-a deplasat în judeţul Giurgiu, pentru a acorda sprijin de specialitate, în cadrul anchetei.

 

Sursa foto: realitate.net

 

 

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.