Primar acuzat că a încălcat ordonanţele militare, după ce a început să le ducă mâncare bătrânilor

Primar acuzat că a încălcat ordonanţele militare, după ce a început să le ducă mâncare bătrânilor
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Regulile de distanțare socială sunt încălcate, în unele cazuri, chiar de cei care ar trebui să dea un exemplu comunităților lor. Un primar din Giurgiu s-a lăudat, pe Facebook, după ce le-a împărțit alimente bătrânilor din comună. Un gest în principiu lăudabil a stârnit foarte multe comentarii, în condiţiile în care, pe lângă aducerea alimentelor la uşa bătrânilor, el s-a şi fotografiat îmbrăţişându-i pe aceştia.

În fotografiile postate se vede cum edilul îi îmbrățișează pe vârstnici, deși riscul de a le transmite virusul este foarte mare, relatează Digi24. Aneta Mihai, prefectul județului Giurgiu, a declarat că "este foarte clar că a încălcat prevederile ordonanței militare, fiecare răspunde pentru faptele sale".

Marian Minea președintele Consiliului Județean Giurgiu: "Primarii nu se subordonează CJ, vă promit că mâine o să am o discuție cu domnul primar că a pus în pericol sănătatea. Este regretabil ce a făcut, o să am o discuție mâine cu acel primar, pentru că a pus în pericol sănătatea cetățenilor din dorința de a face un gest bun. Nu a ieșit așa cum trebuie".

Image