fbpx

Procurorii, despre cazul femeii ucise și arse în Giurgiu: "Victima practica prostituţia, locuia împreună cu autorii". De ce a fost omorâtă

Procurorii, despre cazul femeii ucise și arse în Giurgiu: "Victima practica prostituţia, locuia împreună cu autorii". De ce a fost omorâtă

Image
Image

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Giurgiu au dezvăluit mai multe detalii din anchetă, după reținerea unor persoane suspectate că ar fi ucis-o pe femeia găsită arsă pe un câmp din judeţul Giurgiu.

"Ca urmare a vizionării şi analizării minuţioase a înregistrărilor camerelor de supraveghere, coroborat cu declaraţiile martorilor audiaţi în cauză şi alte probe administrate, a fost identificat autoturismul cu care a fost transportat geamantanul în care se afla corpul victimei.

La data de 17.11.2020, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Giurgiu împreună cu ofiţeri de poliţie din cadrul I.G.P.R. - Direcţia de Investigaţii Criminale şi I.P.J. Giurgiu - Serviciul de Investigaţii Criminale au efectuat mai multe percheziţii domiciliare în vederea identificării locului în care a decedat victima şi completării probatoriului. Cu această ocazie a fost ridicat autoturismul mai sus menţionat.

S-a stabilit că victima practica prostituţia, locuia împreună cu autorii, iar mobilul faptei de omor a constat în neînţelegeri intervenite între aceştia în interiorul locuinţei", au dezvăluit anchetatorii.

Procurorii din Giurgiu au anunțat că față de trei dintre persoanele audiate s-a dispus continuarea urmăririi penale şi punerea în mişcare a acţiunii penale sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de omor calificat şi profanare de cadavre. De asemenea, a fost dispusă măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore faţă de acestea, urmând a fi prezentate judecătorului de drepturi şi libertăţi cu propunerea de arestare preventivă.

 

Sursa foto: evz.ro

 

 

Image
Image

Publish modules to the "offcanvas" position.