fbpx

Un bărbat de 36 de ani și părinții lui, infectați cu Covid, au murit în decurs de câteva ore

Un bărbat de 36 de ani și părinții lui, infectați cu Covid, au murit în decurs de câteva ore

Image
Image

Trei membri ai aceleiași familii au murit la câteva ore distanță. Toți erau infectați cu Covid.

  

Un tânăr de 36 de ani, din Giurgiu, și părinții săi, toți trei nevaccinați și infectați cu Covid, au murit în această săptămână. Ei erau internați cu o formă gravă a bolii și niciunul nu a răspuns la tratament, scrie Europa FM. Părinții au murit la câteva ore distanță, iar fiul – în cursul nopții.

“Știu din mai multe surse că, cel puțin în privința băiatului, s-a nimerit într-o perioadă în care spitalul avea toate medicamentele necesare, dar nu a răspuns la tratament. Nu știu dacă avea comorbidități”- a spus la Europa FM Dumitru Beianu, președintele Consiliului Județean Giurgiu.

Fiica, medic, nu a reușit să-i convingă să se vaccineze împotriva Covid

Al patrulea membru al familiei, sora bărbatului de 36 de ani, era medic, dar, din păcate, nici unul dintre cei 3 nu i-au ascultat sfatul și nu s-au vaccinat împotriva COVID-19, mai spune Dumitru Beianu.

“Înțeleg că au preferat să asculte sfatul medicului de familie care le-a spus să nu se vaccineze și să stea în casă. Soțul avea între 50 și 60 de ani, iar soția era, culmea, intelectuală, inginer de profesie. Nu știu ce ar mai fi de spus despre această tragedie …”, a mai declarat acesta, pentru sursa citată.

Tânărul de 36 de ani nu avea comorbidități

“La data de 15.10.2021, au fost înregistrate CINCI decese ale unor persoane infectate cu noul coronavirus, din județul Giurgiu, în vârstă de 36, 47, 67, 68, respectiv 71 de ani. Decesele s-au produs la Spitalul Judeţean de Urgenţă Giurgiu. Persoanele decedate nu erau vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2. Persoanele decedate prezentau comorbidităţi, mai puţin persoana în vârstă de 36 de ani”, scrie într-o informare a Prefecturii Giurgiu.

Sursa foto: restarttv.ro

 

 

 

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.