fbpx

FOTO 📸 O ambulanță care transporta un copil de 2 ani s-a răsturnat în drum spre spital

FOTO 📸 O ambulanță care transporta un copil de 2 ani s-a răsturnat în drum spre spital

Image
Image

O ambulanță în misiune și un autoturism au intrat în coliziune, luni după-amiază, în Urziceni, pe DN2. În urma impactului, autospeciala, în care pacientul era un copil de 2 ani, s-a răsturnat. Acesta și alte trei persoane au fost rănite.

 

Copilul fusese preluat din comuna Coșereni pentru a fi transportat la Spitalul din Urziceni, cu afecțiuni medicale. În ambulanță se mai aflau șoferul și o asistentă, potrivit IJP Ialomița. 

La spital a ajuns și șoferul autoturismului.

"Trei echipaje operative din cadrul Detașamentului de pompieri Urziceni, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD au intervenit la un accident rutier, produs în municipiul Urziceni, pe DN2, în care a fost implicată o ambulanță SAJ. În sprijinul acestora au acționat și trei echipaje ale Serviciului Județean de Ambulanță Ialomița. În urma evenimentului rutier, ambulanța s-a răsturnat pe partea carosabilă, rezultând patru victime: trei adulți conștienți, cooperanți și neîncarcerați și un minor cu vârsta de aproximativ 2 ani (pacient) inconștient. După evaluare, toate cele patru persoane au fost transportate la diferite unități spitalicești", a informat ISU Ialomița.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră! 

Sursa foto: ISU Ialomița

 

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.