FOTO | Trei morți și patru răniți, în Ialomiţa, în ziua de Crăciun, după impactul frontal între două autovehicule. A fost activat Planul Roșu

Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Tragedie pe DN 2, aproape de Urziceni, în ziua de Crăciun. Trei persoane au murit și alte patru au fost rănite după ce mașinile în care se aflau au intrat în coliziune. O singură victimă a ajuns la Spitalul Municipal Urziceni, celelalte trei fiind transportate la București.

Din cauza numărului mare de victime, autoritățile au activat Planul Roșu. ISU Ialomiţa a mobilizat la locul accidentului două autospeciale pentru descarcerare, una pentru stingere, o ambulanţă SMURD şi 12 cadre. De la SAJ Ialomiţa au intervenit patru ambulanţe SAJ cu medic. La locul tragediei au fost solicitate și un elicopter Smurd plus o ambulanţă SAJ din Bucureşti.

{gallery}accident_ialomita_craciun{/gallery}

Accidentul rutier, produs la ieșirea din Urziceni spre Buzău, s-ar fi produs pe fondul unei depășiri neregulamentare. Una dintre mașinile implicate s-a răsturnat în urma impactului, fiind proiectată în afara carosabilului.

Sursa foto: obiectiv.net

 

Image