Medic pediatru anchetat pentru purtare abuzivă

Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

O nouă anchetă penală se desfășoară la Spitalul Județean de Urgență Slobozia.
Potrivit independentonline.ro vizat este unul dintre medicii Secției Pediatrie. Acesta, susțin surse judiciare, s-ar face vinovat de «purtare abuzivă», după ce ar fi agresat o fetiță de 5 ani, în timp ce o consulta. Organele judiciare au fost sesizate de părinții copilei, printr-o plângere depusă la Poliția Municipiului Slobozia.

Potrivit sursei citate, incidentul s-ar fi petrecut în seara zilei de vineri, 18 octombrie 2019. Fetița de 5 ani a fost adusă la Spitalul Județean de Urgență Slobozia pentru a fi consultată, prezentând simptomele unei răceli. Ea a fost transferată către Secția Pediatrie, acolo unde medicul care era de gardă ar fi agresat-o, pentru că micuța ar fi refuzat să-l asculte și să-l lase să-l consulte. Totul s-ar fi petrecut sub privirile îngrozite ale părinților. Aceștia au fost cei care au sunat la 112 și au chemat polițiștii.
Familia fetiței a depus o plângere la Poliția Municipiului Slobozia, iar în prezent se fac cercetări într-un dosar penal pentru «purtare abuzivă».

«Polițiștii au fost sesizați în baza unei plângeri. În cauză a fost deschis un dosar penal!» susțin oficialii Biroului de Presă al Inspectoratului de Poliție al Județului Ialomița. La rândul lor, reprezentanții Spitalului Județean de Urgență Slobozia vor deschide o anchetă internă pentru a vedea cum s-a petrecut, de fapt, incidentul. «Cu siguranță vom facem verificări interne... Vom discuta atât cu  medicul, cât și cu familia copilei. Avem un protocol pe care trebuie să-l aplicăm și să-l respectăm!» au precizat oficialii Spitalului Județean de Urgență Slobozia, potrivit sursei citate.

Credit foto independentonline.ro

Image