fbpx

Un autocar plin cu pasageri s-a răsturnat într-un şanţ. Patru persoane au ajuns la spital

Un autocar plin cu pasageri s-a răsturnat într-un şanţ. Patru persoane au ajuns la spital

Image
Image

Un autocar în care se aflau 41 de persoane s-a răsturnat în această dimineață în Ialomița. Mai mulți pasageri ai autocarului au ajuns la spital.

Accidentul rutier s-a petrecut în localitatea Raşi din judeţul Ialomiţa, echipajele Serviciului Județean de Ambulanță Ialomița au oferit asistență medicală tuturor pasagerilor aflați în autocarul care a părăsit carosabilul și s-a răsturnat într-un șanț.

"Pompierii militari au fost solicitați să intervină la un accident rutier produs în localitatea Rași, în care a fost implicat un autocar, ce a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat.

La locul evenimentului au fost alocate de urgență o autospecială de stingere cu apă și spumă din cadrul ISU Călărași și o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului de pompieri Slobozia. În sprijinul acestora au acționat și trei echipaje ale Serviciului Județean de Ambulanță Ialomița", a transmis Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Călărași, conform Antena 3 CNN.

În urma accidentului, 11 persoane au făcut atacuri de panică. Acestea au fost monitorizate de către echipajele medicale aflate la locul intervenției. Ulterior patru dintre acestea au fost transportate la Spitalul Județean de Urgență Slobozia.

 

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră! 

Foto ANtena3 CNN.

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.