fbpx

Școala Gimnazială Carol I din Plopeni a fost reabilitată cu fonduri europene

Școala Gimnazială Carol I din Plopeni a fost reabilitată cu fonduri europene

Image
Image

Clădirea Şcolii Gimnaziale Carol I din plopeni a Plopeni a fost renovată anul acesta. Potrivit autorităților locale, lucrările de reabilitare termică și energetică, realizate cu ajutorul fodurilor europene, au fost finalizate.

“Primăria Oraşului Plopeni lucrează în fiecare an pentru a asigura o infrastructură adecvată desfăşurării activităţii de învăţământ, pentru a permite elevilor şi dascălilor să înceapă noul an şcolar în condiţii cât mai bune.

Considerăm de cuviinţă să vă informăm că anul acesta, în baza prevederilor legale şi a actelor normative ale autorităţilor administraţiei publice locale a fost finalizat, în cadrul Programul Operaţional Regional 2014-2021- Prioritatea de investiţii 3.1: Sprijinirea eficienţei energetice, a gestionarii inteligente a energiei din surse regenerabile în infrastructurile publice, inclusiv în clădirile publice şi în sectorul locuinţelor – Operaţiunea B: Clădiri publice, proiectul "Reabilitare termică şi energetica la clădirea Şcolii Gimnaziale Carol I Plopeni".

Bugetul actualizat pentru implementarea proiectului respectiv este în valoare de 4.96.992,32 lei, finanţarea din bugetul local a cheltuielilor neeligibile însemnând 843.545.33 lei.

Mult succes tuturor în noul an şcolar!”

 

 

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.