Image

“Târgu' lu' pește”- un desfăt culinar la care au participat în număr mare atât localnici cât și turiști veniți special pentru eveniment

“Târgu' lu' pește”- un desfăt culinar la care au participat în număr mare atât localnici cât și turiști veniți special pentru eveniment
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Ziua de sâmbătă, 2 octombrie a fost una plină pentru participanții la evenimentul culinar “Târgu' lu' pește” deoarece aceștia au avut parte de o ofertă bogată de preparate din pește, de care au profitat cu toții din plin.
Pe lânga oferta bogată de mâncare din pește, organizatorii au oferit celor prezenți posibilitatea de a participa la diverse activități distractive pentru copii, competiții și nu în ultimul rând o tombolă.

Bucătarii pasionați s-au întrecut în a oferi gurmanzilor o mare diversitate de preparate din pește și aici amintim ciorba și tocănița dar și micii și cârnații gătite din pește. O mare căutare a avut și păstrăvul prăjit cu mămăliguță dar și zacusca de pește. O ofertă interesantă, pentru cei ce iubesc mâncarea în regim fast-food, au avut-o prietenii noștri din Bușteni și Valea Stânii Zăganu care au venit la Cheia cu hamburgheri din pește, chifteluțe și frigărui din pește cu cartofi prăjiti dar și cu multe alte bunătățuri cu specific pescăresc.

Ne bucurăm de interesul manifestat de toți vizitatorii pentru produsele din pește și considerăm că am reușit prin acest eveniment să încurajăm consumul de pește care după cum bine știm, este foarte sănătos.

Sperăm să ne putem întâlni cât mai des la asemenea evenimente care încurajează consumul de pește dar și interacțiunea  piscicultorilor cu consumatorii prin intermediul unei palete de produse cât mai diversificate și cu o prezență puternică pe rafturile magazinelor.

Mulțumim partenerilor noștri fără de care acest eveniment nu putea avea loc: Cooperativa agricolă Păstrăvul din Ţara Ta din județul Prahova, Păstrăvăria Valea Stânii Zăganu SRL, Ecotrout Farm SRL, SC Salmontana SRL,  Cozmuleanu Mihai Adrian IF, SC Butoiul Vesel SRL, Serviciile Comerciale Romana SA, Păstrăvăriile Ceahlăului SRL, Cabana Vârful Ciucaș SRL, Blue Jeans Coffe&Tea, Gust și Prospețime SRL, Beznea Antonel Laurentiu PFA și nu în ultimul rând  Clubului Sportiv Comunal Măneciu și Primăriei Măneciu.

Următorul eveniment “Târgu' lu' pește” va avea loc în cetatea Alba Carolina din municipiul Alba Iulia în data de 16 Octombrie. Vă așteptăm!

“Târgu' lu' pește” este un eveniment organizat în cadrul proiectului „INTERACTIUNE INTRE PISCICULTORI – UN CONCEPT SUSTENABIL PENTRU PROMOVAREA PESTELUI”având ca parteneri FLAG Prahova – lider de proiect, FLAG Satu Mare, FLAG Bazinul Mureșului, Secașelor și a afluenților acestora, FLAG Iazurile Moldovei.

{cwgallery}

Image
Image