fbpx

29 de utilaje intervin pentru deszăpezirea drumurilor din județ

29 de utilaje intervin pentru deszăpezirea drumurilor din județ

Image
Image

CJ Prahova a emis, duminică dimineață, o informare privind condițiile de circulație din județ.

La ora 7:00, circulația în județul Prahova se desfășoară în condiții de iarnă pe toate drumurile județene. În cursul nopții și și în această dimineața au fost utilizate 29 de utilaje pentru prevenirea formării poleiului și gheții pe asfalt, precum și pentru degajarea carosabilului.

Administrația Națională de Meteorologie a emis o atenționare meteorologică de COD portocaliu până astăzi, 𝟓 𝐟𝐞𝐛𝐫𝐮𝐚𝐫𝐢𝐞, 𝐨𝐫𝐚 𝟐𝟎:𝟎𝟎. Fenomene vizate: viscol puternic în Carpații Meridionali la peste 1800 m altitudine. La altitudini de peste 1800 m, în Carpații Meridionali, vor fi intervale cu viscol puternic (rafale de peste 90…100 km/h) și vizibilitate foarte redusă. De astăzi vremea va intra într-un proces de răcire și va deveni geroasă noaptea, cu precădere în regiunile intracarpatice.

Se recomandă evitarea deplasărilor pe timp de viscol și ninsoare, iar dacă este absolut necesar, să se informeze în prealabil dacă drumurile sunt blocate. Înainte de plecare, se recomandă verificarea funcționării sistemului de încălzire, a nivelului de combustibil și echiparea autovehiculului pentru condiții de iarnă (anvelope, lanțuri antiderapante, lopată, nisip).

Pentru informații sau sesizări legate de traficul în condiții de iarnă pe drumurile județene, cetățenii pot contacta Consiliul Județean Prahova la numărul de telefon: 𝟎𝟕𝟖𝟔.𝟕𝟏𝟓.𝟏𝟓𝟕.

 

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!

Image
Image

Publish modules to the "offcanvas" position.