8 MARTIE: LA MULȚI ANI FEMEILOR DE PRETUTINDENI!

8 MARTIE: LA MULȚI ANI FEMEILOR DE PRETUTINDENI!
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Ploiești, 8 martie. Exploatare Sistem Zonal Prahova (ESZPH) urează la mulți ani și o primăvară frumoasă femeilor de pretutindeni, cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii!

8 Martie este acea zi specială a anului dedicată unei ființe minunate – femeia. Prin excelența sa, femeia întruchipează sensibilitatea și delicatețea. Femeia oferă viață, femeia luptă pentru ea și nu obosește să  asigure armonia și stabilitatea familiei pe care o creează cu atâta dragoste. Femeia reprezintă începutul și speranța.

În această zi specială în care sărbătorim în același timp valorile diversităţii şi ale incluziunii, nu trebuie să neglijăm faptul că egalitatea de gen constituie temeiul progresului, atât economic, cât şi social. Pentru noi, toţi cei de la Exploatare Sistem Zonal Prahova, egalitatea de gen rămâne o prioritate pentru activitatea noastră și o importanţă vitală pentru sporirea prosperităţii şi pentru ieşirea din ciclicitatea deprivării.
Egalitatea de gen este esenţială pentru a putea oferi atât femeilor, cât şi bărbaţilor, şansa de a se bucura de succes şi de perspectiva fericirii.

Totodată, ne mândrim cu faptul că peste o treime din membrii echipei Exploatare Sistem Zonal Prahova se identifică cu genul feminin și suntem conștienți că succesul general are la bază contribuția și înțelepciunea doamnelor și domnișoarelor.

Cu deosebită preţuire, vă urăm ca toate florile primăverii să vă îmbrăţişeze în semn de dragoste şi apreciere pentru toată munca și înţelegerea de care daţi dovadă în toate momentele vieţii.

La mulți ani!

**Societatea EXPLOATARE SISTEM ZONAL PRAHOVA SA este principalul producător de apă potabilă pentru populația județului Prahova și de apă de uz industrial pentru multiple societăți comerciale.

Pentru informații suplimentare, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

 

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!   

 

Image
Image